Вицепремиерът Красимир Каракачанов нагло лъже в ефир, че неговата концепция за циганизация

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов нагло лъже в ефир, че неговата концепция за циганизация
Коментари Харесай

Марешки: Явно Каракачанов си чете писанията със замъглен поглед

Вицепремиерът Красимир Каракачанов нагло лъже в ефир, че неговата идея за циганизация на България не предвиждала повече привилегии за ромското малцинство. Явно си чете писанията със мъгляв взор, съобщи водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки, предадоха от партийната централа.

От ВОЛЯ напомнят на Каракачанов личната му идея с цитати:

„ Въвеждане на наложително посещаване на детска градина от навършване на 4-годишна възраст на децата без възнаграждение на такса като мярка в поддръжка на виновното родителство и основаване на действителен късмет за децата от маргиналните групи да наваксат изоставането ”. Ясно написано, че планува безвъзмездни детски градини за циганчетата. Нима майките на другите деца не желаят същото?! Това е спомагателна привилегия за ромите ", безапелационни са от ВОЛЯ.

„ Закупуване, включително със средства от държавния бюджет, на единични жилища в селските региони и предлагането им за обитаване против задължението да бъдат добити възмездно в избран период ”. Иначе казано- страната купува къщи, дава им ги и някой ден вероятно те да си ги изплатят. Нима това не е привилегия?! Нима небогати фамилии, които не са роми, не биха желали страната да им даде къщи и земя, питат от ВОЛЯ.

„ Онзи ден с отворено писмо приканих премиера Борисов да озапти Каракачанов. Този министър прави гаф след гаф, само че за жалост за сметка на всички ни. Нека държавното управление да не се огъва пред рекета му с тази безумна идея за циганизация на България. И без това проблемите с ромите са предостатъчни, с цел да сътворяваме нови посредством спомагателни привилегии ”, безапелационен е водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР